Cursor Systems

Tijdregistratie, toegangscontrole en orderverwerking

                     

support op afstand

Het hart van onze toegangscontrole bestaat uit één of meerdere “Ladon”. Deze concentrator is een autonome toegangscontrole centrale, waaraan tot 32 RS485 badgelezers kunnen worden gekoppeld. De centrale is uitgerust worden met een ethernet aansluiting voor koppeling met de computer.  


Via het beheerprogramma worden alle toegangen geconfigureerd. Eenmaal geconfigureerd neemt de “Ladon” zelf de beslissing wie, waar en wanneer toegang verkrijgt. De server verbinding is op dat ogenblik niet meer noodzakelijk. Dit heeft snelle responstijden tot gevolg, aangezien de terminal niet hoeft te wachten op het antwoord van de computer.

Toch kan de verbinding met de server blijven bestaan om onmiddellijk de registraties op te halen en te visualiseren. De systeembeheerder heeft zo continu een overzicht van de verleende en niet verleende toegangen.


Alvorens een persoon toegang verkrijgt tot een beveiligde ruimte, zal de “Ladon” volgende testen uitvoeren:Indien aan alle voorwaarden voldaan is, verkrijgt de gebruiker toegang tot de beveiligde ruimte.RoostersBadge informatieTop

Brochure Ladon (pdf)